Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Robi nudle s rýží

0.0
Robi nudle s rýží

Potřebné ingredience

1 balení Robi nudlí, olej, cibule, 1 porek, Tamari omáčka, Maizena, 3 stroužky česneku, sůl, sladká paprika
Celozrnná rýže, řasa Kombu cca 6 cm, 1 hrst slunečnicových semínek

Postup přípravy

Dáme vařit rýži, kterou jsme propláchli a dali vařit s 1.8 násobkem vody a řasou Kombu, přisypeme semínka.
Na oleji orestujeme cibulku, porek a Robi maso a zaprášíme paprikou. ZAlijeme 250 ml vody a vaříme asi 10 minut, poté zahustíme maizenou a dochutíme Tamari omáčkou a česnekem, ještě chvíli pak necháme táhnout. Poté podáváme.
Jako ozdobu můžeme použít Kombu řasu - uvařenou.

Robi nudle

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jonca 29. 1. 2008, 15:36
Chtěla jsem se zeptat,kde jste koupila ty Robi nudle????????Já je chci takýýýýý (F) (Y)
sonka 30. 1. 2008, 11:47
@jonca dobrý den, koupila jsem to ve zdravé výživě. (clamp)
Katka Altmanová 9. 1. 2008, 13:10
jéééé to je nádherné,to bude dobrotka. U nás je problém,že manžel na tahle jídla není a celkově to nechápe.....Já nejím přez 10let jiné maso než kuřecí a ryby-to ještě občas,ale nemusela bych vůbec,pár let jsem nejedla maso vůbec,pak jsem podlehla manželovi.....Takže tak (X)
sonka 9. 1. 2008, 13:56
@Katka Altmanová Katko, tak to jste dobrá. |:o) |:o) |:o) Já si myslím, že člověk prostě maso nepotřebuje, hlavně si myslím, že maso brzdí v duchovním růstu. Jak můžete mít čisté svědomí když pojídáte bytost jako je kravička, ovečka, prasátko . . . Můj manžel je taky klasický masožrout, ale jí masa málo a když vařím, tak prostě jí co je. Děti papkají vegetariánsky jako já nebo občas koupím Bio maso a to vařím tak jednou do měsíce. Dřív to nebylo jinak a staletí na tom lidi rostli, takže taková ta rádoby chytrá doporučení o každodenní konzumaci masa mi přiipadají nesmyslná. Pak není divu, že je takový výskyt všech možných nemocí. *-) Ale už to nebudu dále rozvádět, jelikož bych opět rozpoutala nesmyslnou diskuzi, protože je pochopitelně přirozené, že jsou i mamky, které mohou mé názory na život i stravu zvednout ze židle.
Katka Altmanová 9. 1. 2008, 14:31
@sonka Jejda omluvám se za tykání-jsem zvyklá z Dama.cz tikat všem :-$ Pojďte za náma na diskusi bio výrobky-diskuse je dost mrtvá,takže vás tam potřebujeme (flower)-néé si dělám legraci,když budete mít chuť stavte se na popovídání http://diskuse.dama.cz/diskuse.php?d=7765 pa KatkaA.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie